STN EN ISO 4016: 2012 (02 1101), Skrutky so šesťhrannou hlavou. Výrobná trieda C (ISO 4015: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4016: 2011