STN EN ISO 8765: 2012 (02 1101), Skrutky so šesťhrannou hlavou s jemným metrickým závitom. Výrobné triedy A a B (ISO 8765: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8765: 2011