STN EN ISO 1207: 2012 (02 1131), Skrutky s valcovou hlavou. Výrobná trieda A (ISO 1207: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1207: 2011