STN EN 558 + A1: 2012 (13 3031), Priemyselné armatúry. Montážne rozmery kovových armatúr na použitie v prírubových potrubných sústavách. Armatúry označované podľa PN a podľa Class (triedy) (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 558: 2008 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 558 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy