STN EN 15194 + A1: 2012 (30 9075), Bicykle. Bicykle na elektrický pohon. Bicykle EPAC (Konsolidovaný text). - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15194: 2009 + A1: 2011