STN EN 15194 + A1: 2012 (30 9075), Bicykle. Bicykle na elektrický pohon. Bicykle EPAC (Konsolidovaný text). - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15194: 2009 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 15194 z augusta 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Norma je nahradená normou STN EN 15194 z novembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy