STN EN 62305-1: 2012 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 1 Všeobecné princípy - Ingeli, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-1: 2011