STN EN 50399: 2012 (34 7104), Spoločné metódy skúšok káblov v podmienkach požiaru. Meranie uvoľňovania tepla a tvorby dymu na kábloch počas skúšky šírenia plameňa. Skúšobné zariadenia, postupy, výsledky. - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50399: 2011
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Dátum účinnosti opravy normy: január 2013
Dátum účinnosti opravy normy: december 2013
Keywords: normy