STN EN 60269-6: 2012 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 6 Doplnkové požiadavky na tavné vložky určené na istenie systémov solárnej fotovoltickej energie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-6: 2011