STN EN 60269-6: 2012 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 6 Doplnkové požiadavky na tavné vložky určené na istenie systémov solárnej fotovoltickej energie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-6: 2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy