STN EN 60601-2-45: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-45 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti mamografických röntgenových prístrojov a mamografických stereotaktických zariadení - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-45: 2011