STN EN 60601-2-45: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-45 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti mamografických röntgenových prístrojov a mamografických stereotaktických zariadení - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-45: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-45 z decembra 2011 a STN EN 60601-2-45 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-45 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 17. 3. 2014
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy