STN EN ISO/IEC 80079-34: 2012 (38 9610), Výbušné atmosféry Časť 34 Používanie systémov kvality pri výrobe zariadení (ISO/IEC 80079-34: 2011) - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO/IEC 80079-34: 2011