STN EN ISO/IEC 80079-34: 2012 (38 9610), Výbušné atmosféry Časť 34 Používanie systémov kvality pri výrobe zariadení (ISO/IEC 80079-34: 2011) - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO/IEC 80079-34: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13980 z októbra 2003 v celom rozsahu. STN EN 13980 z októbra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 25. 5. 2014
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy