STN EN 13463-5: 2012 (38 9630), Neelektrické zariadenia do potenciálne výbušných atmosfér Časť 5 Ochrana bezpečnosu konštrukciou ,,c" - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13463-5: 2011