STN EN ISO 15630-2: 2012 (42 1040), Ocele na výstuž a predpínanie do betónu. Metódy skúšania Časť 2 Zvárané siete (ISO 15630-2: 2010) - Bavorský, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15630-2: 2010