STN EN ISO 15630-3: 2012 (42 1040), Ocele na výstuž a predpínanie do betónu. Metódy skúšania Časť 3 Ocele na predpínanie (ISO 15630-3: 2010) - Bavorský, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15630-3: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15630-3 z apríla 2011, ktorá od 1. 4. 2011 nahradila STN EN ISO 15630-3 z januára 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Bavorský. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy