STN EN 13145 + A1: 2012 (49 1406), Železnice. Trať. Drevené priečne a výhybkové podvaly (Konsolidovaný text). - Tomášiková, Eva; Bubelinyová, Eleonóra; Hôhn, Gustáv (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13145: 2001 + A1: 2011