STN EN 13145 + A1: 2012 (49 1406), Železnice. Trať. Drevené priečne a výhybkové podvaly (Konsolidovaný text). - Tomášiková, Eva; Bubelinyová, Eleonóra; Hôhn, Gustáv; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13145: 2001 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13145 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Tomášiková, Eleonóra Bubelinyová, Gustán Hôhn: Technická normalizačná komisia: TNK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy