STN ISO 22754: 2012 (50 0240), Buničina a papier. Stanovenie efektívnej koncentrácie zvyškovej farby (číslo ERIC) meraním činiteľa odrazu v infračervenej oblasti. - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 22754: 2008