STN ISO 22754: 2012 (50 0240), Buničina a papier. Stanovenie efektívnej koncentrácie zvyškovej farby (číslo ERIC) meraním činiteľa odrazu v infračervenej oblasti. - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 22754: 2008
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 10 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy