STN EN 12201-2: 2012 (64 3041), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Polyetylén (PE) Časť 2 Rúry - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12201-2: 2011