STN EN 12201-3: 2012 (64 3041), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Polyetylén (PE) Časť 3 Tvarovky - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12201-3: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 12201-3 z januára 2004 a STN EN 13244-3 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Norma je nahradená normou STN EN 12201-3 + A1 z apríla 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy