STN EN 13445-5: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-5: 2009