STN EN 13445-5: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-5: 2009
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13445-5 z decembra 2009, ktorá nahradila STN EN 13445-5 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Norma je nahradená normou STN EN 13445-5 z decembra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy