STN EN 13445-6: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 6 Požiadavky na navrhovanie a výrobu tlakových nádob a častí nádob zhotovených z tvárnej liatiny s guľočkovým grafitom - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto nádoba je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-6: 2009