STN EN 13445-6: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 6 Požiadavky na navrhovanie a výrobu tlakových nádob a častí nádob zhotovených z tvárnej liatiny s guľočkovým grafitom - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto nádoba je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-6: 2009
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13445-6 z decembra 2009, ktorá nahradila STN EN 13445-6 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Norma je nahradená normou STN EN 13445-6 z januára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy