STN EN 1168 + A3: 2012 (72 3011), Betónové prefabrikáty. Dutinové dosky (Konsolidovaný text). - Kamenická, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1168: 2005 + A3: 2011