STN EN 1168 + A3: 2012 (72 3011), Betónové prefabrikáty. Dutinové dosky (Konsolidovaný text). - Kamenická, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1168: 2005 + A3: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1168 + A2 zo septembra 2009 v celom rozsahu. STN EN 1168 + A2 zo septembra 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 7. 2013
Spracovateľ: Zuzana Kamenická. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy