STN EN 1993-4-1: 2012 (73 1405), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 4-1 Silá - Vičan, Jozef; Sýkora, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-4-1: 2007 vrátane jej opravy AC: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-4-1 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Vičan, Marián Sýkora. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy