STN EN 12446: 2012 (73 4214), Komíny. Stavebné prvky. Betónové prvky vonkajšieho plášťa. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12446: 2011