STN EN 12446: 2012 (73 4214), Komíny. Stavebné prvky. Betónové prvky vonkajšieho plášťa. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12446: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 12446 z mája 2005 a anglickú verziu STN EN 12446 z decembra 2011 v celom rozsahu. STN EN 12446 z mája 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 4. 2013
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 97 Komíny
Keywords: normy