STN EN 13232-4 + A1: 2012 (73 6363), Železnice. Koľaj. Výhybky a križovatky Časť 4 Prestavenie, uzavretie a kontrola polohy (Konsolidovaný text) - Gúziková, Ildikó (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13232-4: 2005 + A1: 2011