STN EN 13232-6 + A1: 2012 (73 6363), Železnice. Koľaj. Výhybky a križovatky Časť 6 Pevné jednoduché a dvojité srdcovky (Konsolidovaný text) - Gúziková, Ildikó (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13232-6: 2005 + A1: 2011