STN EN 13232-6 + A1: 2012 (73 6363), Železnice. Koľaj. Výhybky a križovatky Časť 6 Pevné jednoduché a dvojité srdcovky (Konsolidovaný text) - Gúziková, Ildikó; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné košajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13232-6: 2005 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13232-6 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ildikó Gúziková. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné košajové vozidlá
Keywords: normy