STN ISO 2859-1/Amd 1: 2012 (01 0261), Štatistické prebierky porovnávaním Časť 1 Preberacie plány AQL na kontrolu každej dávky v sérii. Zmena Amd 1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena Amd 1 STN ISO 2859-1: 2004 obsahuje slovenskú verziu ISO 2859-1: 1999/Amd 1: 2011