STN ISO 2859-1/Amd 1: 2012 (01 0261), Štatistické prebierky porovnávaním Časť 1 Preberacie plány AQL na kontrolu každej dávky v sérii. Zmena Amd 1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena Amd 1 STN ISO 2859-1: 2004 obsahuje slovenskú verziu ISO 2859-1: 1999/Amd 1: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality
Keywords: normy