STN EN 60601-2-31/A1: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-31 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti externých kardiostimulátorov s vnútorným zdrojom elektrickej energie. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60601-2-31: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-31: 2008/A1: 2011
Keywords: normy