STN EN 13445-5/A1: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 13445-5: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-5: 2009/A1: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy