STN EN 1993-4-1/NA: 2012 (73 1405), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 4-1 Silá. Národná príloha - Vičan, Jozef; Sýkora, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-4-1: 2011