STN EN 1993-4-3/NA: 2012 (73 1405), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 4-3 Potrubia. Národná príloha - Brodniansky, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-4-3: 2012