STN EN 1993-4-3/NA: 2012 (73 1405), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 4-3 Potrubia. Národná príloha - Brodniansky, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-4-3: 2012
Spracovateľ: Ján Brodniansky. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy