STN EN 1999-1-2/NA: 2012 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-2 Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Bujňák, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-2: 2012