STN EN 1999-1-2/NA: 2012 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-2 Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Bujňák, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-2: 2012
Spracovateľ: Ján Bujňák. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy