STN EN 13480-3: 2004 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 3 Navrhovanie a výpočet - Kohút, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13480-3: 2002