STN EN 13480-3: 2004 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 3 Navrhovanie a výpočet - Kohút, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 87 Diaľkovodná preprava tekutých uhľovodíkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13480-3: 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13480-3 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Kohút. Technická komisia: TK 87 Diaľkovodná preprava tekutých uhľovodíkov
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2012
Keywords: normy