STN EN 13480-3/A1: 2006 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 3 Navrhovanie a výpočet. Zmena A1 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 13480-3: 2004 je slovenskou verziou EN 13480-3: 2002/A1: 2005