STN EN 13480-3/A1: 2006 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 3 Navrhovanie a výpočet. Zmena A1 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 13480-3: 2004 je slovenskou verziou EN 13480-3: 2002/A1: 2005
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy