STN EN 13508-2 + A1: 2012 (75 6920), Prieskum a posudzovanie stokových sietí a systémov kanalizačných potrubí mimo budov Časť 2 Kódovací systém na vizuálnu kontrolu (Konsolidovaný text) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13508-2: 2003 + A1: 2011