STN ISO 690: 2012 (01 0197), Informácie a dokumentácia. Návod na tvorbu bibliografických odkazov na informačné pramene a ich citovanie. - Katuščák, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú veriu STN ISO: 2010
Táto norma nahrádza STN ISO 690 z apríla 1998 a STN ISO 690-2 z decembra 2001
Spracovateľ: Dušan Katuščák. Technická komisia: TK 69 Terminológia, informácie a dokumentácia
Keywords: normy